2e Halve Finale Emergenza Festival 9 april 2010 – P60

11 04 2010

Emergenza is een groot internationaal muziekfestival, gericht op nieuwe, beginnende bands. Het vindt over de hele wereld plaats in de grote steden. Alle bands, ongeacht het genre, kunnen meedoen met hun eigen nummers. Aan het eind van iedere avond stemt het publiek voor hun favorite band. De bands met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde. Het doel is om de internationale finale te halen.

Deze avond speelden SEND (pop), Fly Avenue (rock), Zebradust (heavy rock), Stating the Obviouz (metal), The Boys and Crash (punk), Local Report (alternative rock), Snow on Palmtrees (indie) en Unknown Roads (blues).

Er hebben 6 voorrondes plaatsgevonden in Winston, Amsterdam, van elk van deze voorrondes zijn 3 bands doorgegaan. Deze 18 bands spelen verspreidt over 3 avonden in de halve finales in de P60, in Amstelveen. Hiervan zullen per avond weer 3 bands doorgaan naar de finale. Er zijn daarnaast ook nog wildcards te behalen. De grotendeels Hilversumse band The Boys and Crash bemachtigde tijdens de voorrondes een plek in de halve finale, voor ons dus reden om een kijkje te nemen.

De eerste band die speelt is SEND, zij behalen de meeste stemmen en zijn daarmee door naar de finale. Helaas zijn er geen foto’s van dit optreden.

Links naar de bands
Fly Avenue – www.myspace.com/flyavenues
Local Report – www.myspace.com/localreport
Snow on Palm Trees – www.myspace.com/snowonpalmtrees
Stating the Obviouz – www.myspace.com/statingtheobviouz
The Boys and Crash – www.myspace.com/theboysandcrash
Unknown Roads – www.myspace.com/unknownroadsblues
Zebra Dust – www.myspace.com/zebradust

Tekst en foto’s: Roos Manintveld


Acties

Information

Plaats een reactie